logo

Wil jij direct 10% korting op je bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode.

Bedankt voor uw aanmelding. U krijgt de code toegestuurd naar uw e-mail adres!

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst krijg je direct een bevestigingsmail met een overzicht van je bestelde artikelen. I like my room levert niet uit voorraad, maar maakt alle producten op bestelling. Wij doen ons uiterste best artikelen zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. De levertijd varieerd tussen de 3 á 10 werkdagen
We proberen onze verpakkingsmaterialen zoveel mogelijk te recyclen, wees dus niet verbaast wanneer je pakket word afgeleverd in een tweedehands doos.

Is je bestelling een (kraam) cadeau of voor een speciale gelegenheid? Geef dit dan aan in het bestelproces bij "eventuele opmerkingen" Dan zullen wij er voor zorgen dat het leuk ingepakt word! Wil je het cadeau op een ander adres laten bezorgen, vink dan de optie "alternatief afleveradres" aan.

Zodra wij de door jou bestelde artikelen verzonden hebben, ontvang je weer per email van ons een bevestiging. 

Verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en gewicht, in het bestelproces zie je precies hoeveel verzendkosten gerekend worden voor jouw bestelling.

Brievenbuspost: afhankelijk van gewicht. € 1,50 tot € 3,50

Pakketten binnen Nederland: € 6,95. Wij verzenden onze pakketten via DHLforyou. Wij zullen je een barcode toesturen, zodat je het pakket gemakkelijk kunt volgen.
Pakketten naar België: tot 2 kg € 10,00 
                                       2-5 kg € 18,00 I like my room zal je op de hoogte brengen als jouw bestelling zwaarder is dan 2 kg!