logo

Wil jij direct 10% korting op je bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode.

Bedankt voor uw aanmelding. U krijgt de code toegestuurd naar uw e-mail adres!

Is je bestelling een (kraam) cadeau of voor een speciale gelegenheid? Geef dit dan aan in het bestelproces bij "eventuele opmerkingen" Dan zullen wij er voor zorgen dat het leuk ingepakt word! Wil je het cadeau op een ander adres laten bezorgen, vink dan de optie "alternatief afleveradres" aan.

Je kunt ook een persoonlijke boodschap achterlaten bij "eventuele opmerkingen" Dan zorgen wij voor de rest!

Zodra wij de door jou bestelde artikelen verzonden hebben, ontvang je per email van ons een bevestiging.  I like my room levert niet uit voorraad, maar maakt alle producten op bestelling. Wij doen ons uiterste best artikelen zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Maximaal zal dit 15 werkdagen kunnen duren!

Verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en gewicht, in het bestelproces zie je precies hoeveel verzendkosten gerekend worden voor jouw bestelling.

Brievenbuspost: afhankelijk van gewicht. € 1,50 tot € 2,95

Pakketten binnen Nederland: € 5.75. Wij verzenden onze pakketten via DHLforyou. Wij zullen je een barcode toesturen, zodat je het pakket kunt volgen.
Pakketten naar België: tot 2 kg € 10,00 
                                       2-5 kg € 18,00 I like my room zal je op de hoogte brengen als jouw bestelling zwaarder is dan 2 kg!

Woon je in de buurt van Eindhoven en wil je jouw bestelling liever afhalen, kies dan in het bestelproces bij "nr. 2 transport"  afhalen bij Woon en sfeer Le brasseur te Eindhoven, dan betaal je geen verzendkosten. Je krijgt van ons een bevestigingsmail wanneer je bestelling daar klaar ligt.

 

Let op! Dit is alleen een afhaal adres!

Woon en sfeer Le brasseur - Biaritzplein 1 -  Eindhoven
Geopend: Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur, zaterdag: 10.00 - 17.00 uur