logo

Wil jij direct 10% korting op je bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode.

Bedankt voor uw aanmelding. U krijgt de code toegestuurd naar uw e-mail adres!

Ben je niet tevreden over je bestelling, dan heb je het recht om binnen 7 dagen na bezorging te retourneren. Als de retour gezonden artikelen naar inzicht van I like my room, in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd zijn zullen wij binnen 5 werkdagen na ontvangst het aankoopbedrag naar je bankrekening overmaken. (met uitzondering van de verzendkosten!)

De kosten van de retourzending zijn voor voor rekening van de koper.

Specifiek op maat gemaakte artikelen zoals die op de website van I like my room staan vermeld kunnen niet worden afbesteld en/of geretourneerd. Echter kunnen wij je verzekeren dat wij onze uiterste best doen het product in perfecte staat te zullen leveren.

Indien je een artikel wilt ruilen voor iets anders, kan dit door het bestelde artikel retour te zenden. I like my room stort het aankoop bedrag van dit artikel terug op je bankrekening (exclusief verzendkosten) en stuurt jou een unieke kortingscode die eenmalig (gedurende 1 maand) geldig is om je nieuwe bestelde artikel gratis te verzenden. (Deze kortingscode is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes)

Wil je een bestelling retouneren?

Mail voor het retouradres naar info@ilikemyroom.nl