logo

Wil jij direct 10% korting op je bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode.

Bedankt voor uw aanmelding. U krijgt de code toegestuurd naar uw e-mail adres!

In de webshop van I like my room kun je jouw bestelling vertrouwd, veilig en gemakkelijk online afrekenen. Je rekent af op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Bij het afrekenen van de bestelling kun je in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving aangeven van welke betaalmethode je gebruik wilt maken. 

iDEAL: Met een enkele klik op de iDEAL- betaalknop selecteer je de door jouw gewenste bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de opdracht voor betaling autoriseert.
iDEAL wordt ondersteund door:  Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, en SNS.

Paypal:  je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Het is in principe een tussenschakel bij online betalingen. Het is een makkelijke, veilige manier om online aankopen te betalen. Het is niet nodig om persoonlijke gegevens (naam, bankrekeningnummer) met vreemden te delen. Dankzij PayPal kun je eenvoudig grenzeloos en in alle valuta’s geld overmaken. PayPal rekent dit automatisch voor je om. 

Bancontact

Creditcard