logo

Wil jij direct 10% korting op je bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode.

Bedankt voor uw aanmelding. U krijgt de code toegestuurd naar uw e-mail adres!

1. Algemeen

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringsvoorwaarden van toepassing. Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u akkoord te gaan met deze voorwaarden.
 

2. Bestellen

Zodra een bestelling is geplaatst ontvangt u direct per e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging worden de bestelde artikelen, het aantal, de prijs per artikel en de verzendkosten aangegeven.
Let op: Alle producten die in de webwinkel zelf ontworpen kunnen worden waarbij het eindresultaat zichtbaar wordt, kunnen afwijken van het uiteindelijk gemaakte product! Dit heeft te maken met het formaat dat de klant kan kiezen. De producten waarbij het eindresultaat zichtbaar wordt geven alleen een goede indruk/impressie! Ook kunnen kleuren op het beeld anders overkomen dan in werkelijkheid. I like my room streeft ernaar kleuren zo goed en duidelijk mogelijk te tonen.
 

3. Prijzen

Alle genoemde prijzen op de website van I like my room zijn vermeld in euro's, inclusief 21% btw. Eventuele verzendkosten staan beschreven in het overzicht van uw bestelling (winkelwagen).
 

4. Betalingswijze:

I like my room hanteert de volgende betaalmethoden: (zie voor meer uitleg Betalen)

iDEAL
Paypal
Creditcard
Bancontact
 

5. Eigendomsvoorbehoud

Alle artikelen blijven eigendom van I like my room totdat na een officieel geplaatste bestelling het gehele totaalbedrag is voldaan.
 

6. Verzenden

Zodra wij de door u bestelde artikelen verzonden hebben, ontvangt u hiervan per email een bevestiging.  Wij leveren niet uit voorraad, maar maken alle producten op bestelling, waarvoor enige tijd nodig is. Afhankelijk van de grootte van de order, drukte, voorraad van stof e.d. streven wij ernaar bestellingen z.s.m. te verzenden, maximaal binnen 15 werkdagen. 
 

7. Verzendkosten

Brievenbuspost afhankelijk van gewicht: € 1,50 tot € 2,95 

Pakketten binnen Nederland: € 5.75. Wij verzenden onze pakketten via DHLforyou. Wij zullen een barcode toesturen, zodat u het pakket kunt volgen.
Pakketten naar Belgie: tot 2 kg: € 10,00 /  2-5 kg: € 18,00 
 

8. Verzendingen

Schades ontstaan tijdens verzending zijn voor risico van de koper, wij gaan zeer zorgvuldig om met het verpakken van al onze zendingen. I like my room accepteert echter geen enkele aansprakelijkheid voor schade(s) die ontstaan zijn tijdens het vervoer van uw bestelling. (Uiteraard zullen wij wel meedenken in een eventuele oplossing)
 

 9. Retourrecht ruilen en annulering

Indien een besteld artikel niet aan uw verwachting voldoet of u wilt een artikel ruilen dan heeft u het recht dit artikel binnen 7 dagen na levering te retourneren. De retour te zenden artikelen dienen, naar inzicht van I like my room, in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn.

Mail voor het retouradres naar info@ilikemyroom.nl

De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Na ontvangst, controle en goed bevinden van de retourzending, zal I like my room het aankoopbedrag, met uitzondering van de verzendkosten overmaken op uw bankrekening.

Specifiek op maat gemaakte artikelen zoals die op de website van I like my room staan vermeld (zoals bijvoorbeeld een dekbedovertrek dat door u zelf is ontworpen) kunnen niet worden afbesteld en/of geretourneerd. I like my room gaat niet in op dergelijke discussies over bijvoorbeeld "kleur van de stof is donkerder, lichter, patroon valt tegen, etc.
Wij verzekeren u dat wij onze uiterste best doen elk product in perfecte staat te zullen leveren.

Indien u een artikel wilt ruilen voor iets anders, kan dit door het bestelde artikel retour te zenden. I like my room stort het aankoop bedrag van dit artikel terug op uw bankrekening (exclusief verzendkosten) en stuurt een unieke kortingscode die eenmalig (gedurende 1 maand) geldig is om het nieuwe bestelde artikel gratis te verzenden. (Deze kortingscode is niet te gebruiken in combinatie met andere kortingscodes)

Sale artikelen kunnen niet geruild of geretouneerd worden. 

10. Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden uitsluitend opgenomen in het klantenbestand van I like my room. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt en zijn uitsluitend bedoeld voor het onderhouden van de klantenrelatie en onze administratie.
 

11. Garantie en/of klachten   

I like my room staat er voor in dat al haar producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties en aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en kan op haar artikelen geen specifieke garanties geven. Mocht het zijn dat het geleverde artikel en/of dienst toch niet aan de gewenste kwaliteitsverwachting voldoet, dan dient dit binnen 7 dagen na levering, schriftelijk of per email (info@ilikemyroom.nl) gemotiveerd, volledig en duidelijk omschreven aan I like my room te worden gemeld. Indien er sprake is van een mogelijke klacht en/of een garantieaanspraak dan zal I like my room zo spoedig mogelijk na de schriftelijke melding hierover contact opnemen en trachten dit in alle redelijkheid op te lossen.
 

12. Wijzigingsrecht

I like my room behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.
 

13. Toepassing van recht

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van I like my room is, naast deze algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.
 

14. Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. I like my room probeert de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

I like my room neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.
 

15. Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.
 

16. Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij I like my room. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na toestemming van I like my room.
 

17. Cadeaubonnen

Cadeaubonnen dienen altijd in een keer te worden besteed, zijn 1 jaar geldig na uitgifte en niet inwisselbaar voor contant geld.