logo

Wil jij direct 10% korting op je bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode.

Bedankt voor uw aanmelding. U krijgt de code toegestuurd naar uw e-mail adres!

Moet ik mijn dekbedovertrek wassen voor gebruik?

Ja, uit hygienisch oogpunt is het beter om het dekbedovertrek voor gebruik te wassen aangezien er ook vanuit de fabriek een vuilafstotend laagje op zit.

Wat zijn de wasvoorschriften?

Onze producten van stof gemaakt kunnen gewassen worden op 30 graden!

Indien je hebt gekozen voor een naam/tekst, sterren of harten op een dekbedovertrek of sierkussen, was het dan bij voorkeur binnenste buiten, gebruik geen wasverzachter en stop het dekbedovertrek niet in de droger. Strijk het artikel binnenstebuiten! 

Mijn bestelling is beschadigd bij mij aangekomen, wat nu?

I like my room gaat zorgvuldig om met het inpakken van artikelen. Wanneer een artikel beschadigd aankomt, dragen wij daar geen verantwoording voor. Echter willen wij heel graag samen met je kijken naar een passende oplossing!

Kan ik ook een dekbedovertrek bestellen in een afwijkende maat?

Ja hoor, dat kan! Wel tot een bepaalde maat, aangezien de stoffen die wij gebruiken 140 cm breed zijn! Wij maken geen twee persoons dekbedovertrekken!

Verkopen jullie ook 1-persoons hoeslakens?

Nee, daar zijn onze stoffen niet breed genoeg voor helaas.

Kan ik ook een lampenkap laten maken van behang?

Ja dat kan? Een lampenkap kan ook worden bekleed met behang! En ja…. Dat is brandveilig. Dit komt omdat de lampenkapfolie brandveilig is en het behang er aan de buitenkant op bevestigd word. Voor meer informatie en prijzen kun je contact met ons opnemen info@ilikemyroom.nl

Ik kan geen keuze maken uit het standaard assortiment stoffen, kan ik ook kiezen uit andere stoffen?

Ja dat kan! Tegen een kleine meerprijs kun je (bijna) alle kleuren stoffen bestellen die je maar wilt. Ook zelf stof aanleveren is geen probleem!

Kan ik een voorbeeld zien van het eindresultaat van mijn zelf ontworpen artikel?

Bij de meeste dekbedovertrekken, lampenkappen en sierkussens kun je het eindresultaat meteen al zien! Echter is dit een impressie! Het eindresultaat kan hiervan afwijken! Dit heeft te maken met het formaat dat je besteld! 

Ik wil en product bestellen met een naam/tekst erop. Kan ik er ook voor kiezen dat de naam/tekst in een door mij gekozen vak komt?

Dat is meestal geen probleem. Geef dit even aan in het bestelproces. Mocht dit niet kunnen dan brengen we je hiervan op de hoogte.

Ik wil graag een extra kussensloop bestellen!

Een extra kussensloop kost € 9,95 extra. Je kunt dit aangeven in het bestelproces of bestellen via de mail: info@ilikemyroom.nl 

Mijn kortingscode werkt niet! Wat nu?

Stuur even een mailtje naar info@ilikemyroom.nl dan lossen we dit voor je op! Het kan komen doordat we een geheel nieuwe shop hebben vanaf december 2016