logo

Wil jij direct 10% korting op je bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang jouw kortingscode.

Bedankt voor uw aanmelding. U krijgt de code toegestuurd naar uw e-mail adres!

Geboorteslingers

 

Geboorteslingers, wat zijn ze leuk! Je bent bij I like my room aan het juiste adres voor een unieke geboorteslinger. Je kunt ze hier namelijk helemaal naar eigen wensen ontwerpen in de kleur die jij m ooi vind. Ze worden door ons met de hand gemaak 

De stoffen naamslingers hebben vlaggetjes waar per vlaggetje een letter op word bedrukt. (kan uiteraard ook zonder) De kleur/stof en de vorm van de vlaggetjes kun je zelf bepalen. Zie hiervoor al onze leuke stoffen! Ook kun je zelf de kleur van de naam en het lettertype bepalen. De vlaggetjes hangen aan een witte lijn. De stoffen naamslinger is uiteraard erg leuk om als geboorteslinger te gebruiken, maar staat ook nog eens leuk als accessoire op de babykamer.

geboorteslingers-stof-vlaggetjes-vierkant


De geboorteslingers zijn super leuk, maar wist je dat we ook bijpassend in de zelfde stijl nog veel meer artikelen kunnen maken? Zoals:

- Wiegdeken (evt met naam erop bedrukt)

- Kruikenzak (evt met naam erop bedrukt)

- Aankleedkussenhoes (evt met naam erop bedrukt)

- Lampenkappen en wandlamjes (evt met naam erop bedrukt)

- Kussens (evt met naam erop bedrukt)

- Speldjesborden (evt met naam erop bedrukt)
 

geboorteslingers  geboorteslinger  babykamer-idee├źn-opdoen-meisjes


Bekijk hier alle stoffen geboorteslingers met vlaggetjes

Wil je eerst wat meer inspiratie opdoen voor dat je een leuke en unieke geboorteslinger gaat ontwerpen, bekijk dan even onze pinterest pagina voor leuke voorbeelden en ideeën.